Uitverkoop!

Hyundai Smart Wifi Rookmelder – Ontvang Een Melding Op Je Telefoon Bij Nood … €24.95

24.95

Hyundai Smart Wifi Rookmelder – Ontvang Een Melding Op Je Telefoon Bij Nood … – Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 8720512985498 Categorie: Tag:

Hyundai Smart Wifi Rookmelder – Ontvang Een Melding Op Je Telefoon Bij Nood … nu maar €24.95 bij Voordeelvanger.nl

Vanag 1 juli zijn rookmelders verplicht in bestaande- en nieuwbouw!
Smart wifi verbinding
Bediening via de Hyundai Home App
Stuurt notificaties naar jouw telefoon
Certificering EN14604 – NEN14604
85 dB alarm
Compact & klein design
Inclusief batterij
Kan staan, 3M sticker en schroeven voor ophangen zijn inbegrepen
Specificaties
Lengte product (cm): 6.4
Breedte product (cm): 6.4
Hoogte product (cm): 5.1
Gewicht product (gram): 80
Voor binnen of buiten: binnen
Type batterij(en): 1x CR123 batterijen
Wifi standaard: IEEE802.11b/g/n
Werkfrequentie(s): 2.4 Ghz – 2.4835 Ghz
Bediening via de APP: Ja
Draadloze verbinding: Ja
Taal handleiding: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Een smart home systeem is niet alleen handig voor het automatiseren van je huis, maar het zet ook vaak net even dat extra stapje om de veiligheid te verbeteren. Nog meer reden om je huis slim te maken!Het platform van Hyundai Home in samenwerking met Tuya is geheel open, Tuya is wereldwijd marktleider op het gebied van smart home. Alle smart home items voorzien van een Tuya logo werken dus in de Hyundai Home app. Natuurlijk werken ook Google assistant en Amazon Alexa in de Hyundai Home app.
Knap design van HyundaiEindelijk een rookmelder met een fraai design die stukken kleiner is dan wat er normaal beschikbaar is. Het designteam van Hyundai is er in geslaagd hem enorm compact te maken en daarbij ook het design niet te vergeten. Hij past dus in elk interieur. Klein, onopvallend en mooi.
Gecertificeerd EN 14604Alle rookmelders van Hyundai voldoen aan de Europe richtlijn en zijn voorzien van EN14604 – NEN14604 certificering.
Hyundai Home AppDeze kleine smart wifi rookmelder is compacter dan andere rookmelders en is daarnaast gemakkelijk aan de gratis Hyundai Home app te koppelen. Hier zie jij jouw hele smart-home-ecosysteem in een oogopslag. De rookmelder stuurt automatisch een berichtje naar jouw telefoon zodra hij afgaat. Dit gebeurt zodra hij genoeg rook meet of de temperatuur van de kamer te hoog is opgelopen. Er gaat dan een rode lamp knipperen en het alarm gaat af op een geluidsniveau van 85 decibel, wat ongeveer te vergelijken is met tussen 2 toeterende autos staan. Je bent dus altijd op de hoogte, via het alarm of een notificatie in de app.
Inclusief een batterij, plek voor 2Om zeker te zijn of deze mini rookmelder nog genoeg batterij heeft, kun je het batterij niveau gemakkelijk in de app bekijken. Hier wordt aangegeven hoe vol de batterij nog nog is. De levensduur van de rookmelder is ongeveer 5 jaar op 1 batterij. Er is overigens plek voor 2 batterijen waarmee de rookmelder dubbel zo lang kan werken en dus 10 jaar voorzien is van stroom. Het type lithium batterijen dat in de rook detector gaat is CR124A.

Hyundai Smart Wifi Rookmelder – Ontvang Een Melding Op Je Telefoon Bij Nood … €24.95
24.95
Scroll naar boven