OCTAsupport Onderrugkussen 21.95

OCTAsupport Onderrugkussen EAN 4.95 €21.95

Artikelnummer: Alle deals > Wonen & Slapen Tag:

Beschrijving

OCTAsupport Onderrugkussen te koop bij actie.deals voor €21.95 ipv €1

Het OCTAsupport lendenkussen is ontworpen om een gezondere positie voor de wervelkolom te creëren wanneer je op kantoor, in de auto, in het vliegtuig of op de bank zit. Het anatomisch gevormde Lumbar Support-kussen is voorzien van de meermaals bekroonde Octaspring Aerospace Technology.

De gepatenteerde schuimveren bieden driedimensionale ondersteuning over tientallen individuele comfortpunten, waarvan bewezen is dat ze zich aanpassen aan de druk van elke centimeter van je rug om de wervelkolom in zijn natuurlijke positie te ondersteunen en de symptomen van rugpijn te verlichten.

Zorg voor uw rug, maak elke stoel comfortabel
We brengen het grootste deel van onze dag zittend door – op kantoor, in de auto of thuis. We krijgen niet alleen een slechte houding, maar we kunnen ook gevoelloosheid en pijn krijgen. Het OCTAsupport Lumbar kussen transformeert elke stoel in een eersteklas stoel.

Slimme zonering
De individuele 3D slimme zonering geïntegreerd in het kussen biedt twee ondersteuningsniveaus. De zachtere rugleuning ondersteunt jouw rug, terwijl de stevigere steun de onderrug omhult om je te helpen de juiste houding aan te nemen.

Het ademt letterlijk
Ons kussen ademt letterlijk omdat het kenmerkende OCTAvent-luchtsysteem het natuurlijk 8x meer ademend maakt. De open Octaspring-structuur houdt je koeler, droger en comfortabeler, zelfs na langdurig gebruik.

Hypo-allergene Neotech-hoes
De Neotech-hoes is gemaakt van zacht aanvoelend, hi-tech materiaal dat wordt gebruikt in casual sportkleding. Natuurlijk hypo-allergeen, het is afneembaar en wasbaar op 30°C voor extra frisheid.

Past op elke stoel
De twee uitschuifbare, verstelbare riemen zijn ontworpen om te passen op standaard stoelen en autostoelen, en het past zelfs op grotere stoelen om hem op zijn plaats te houden. Het kussen heeft ook een handig Grab & Go-handvat zodat het gemakkelijk mee te nemen is.

Specificaties:
– Afmetingen: 41x34x12cm
– Hoes wasbaar op 30C
– Materiaal: katoen, koudschuim en traagschuim