OCTAsupport Reiskussen 17.95

OCTAsupport Reiskussen EAN 4.95 €17.95

Artikelnummer: Alle deals > Wonen & Slapen Tag:

Beschrijving

OCTAsupport Reiskussen te koop bij actie.deals voor €17.95 ipv €1

Comfortabel reiskussen voor auto en vliegtuig
Als je van reizen houdt, weet je hoe belangrijk comfort en onderweg een goede (nacht)rust is. Het OCTAsupport®-reiskussen is voorzien van de meermaals bekroonde nieuwe Aerospace Technology Octaspring® om eersteklas comfort te creëren, ongeacht hoe je reist. Het gepatenteerde OCTAflex buisondersteuningssysteem in het hart van het kussen past zich precies aan de natuurlijke rondingen van jouw nek aan, helpt vermoeide en pijnlijke spieren te ontspannen, terwijl de actieve kern stabiliteit en balans biedt om je hoofd in de optimale positie te houden.

Het koelste reiskussen, voor reisliefhebbers
Letterlijk het koelste reiskussen op de markt – het kenmerkende OCTAvent Air-systeem maakt dit reiskussen anders, hierdoor kan het kussen daadwerkelijk ademen. Het is bewezen dat het 8x beter ademend is dan traditionele schuimkussens, wat betekent dat het je koeler houdt – wat het verschil maakt wanneer je in slaap probeert te vallen.

OCTAflex ondersteuningssysteem
Het gepatenteerde OCTAflex buisondersteuningssysteem in het hart van het kussen voldoet precies aan de natuurlijke rondingen van de nek en biedt bewezen driedimensionale ondersteuning aan je hoofd en nek. Ontworpen om te passen voor elke nekvorm, kaak en schouder, zodat je jezelf fris voelt.

Actieve balans Core
Het geheim van het OCTAsupport®-reiskussen zit echter verborgen in de actieve balanskern. Gemaakt van het aanpasbare Ecocell®-schuim produceert het onmiddellijke ergonomische positionering en ondersteuning van jouw hoofd. Het geeft extra stabiliteit en een stevige balans, waardoor je hoofd en nek beter worden uitgelijnd.

Het ademt letterlijk
Comfort is meer dan alleen het gevoel. Octaspring ademt letterlijk. Het OCTAvent ™ Air-systeem werkt als honderden kleine luchtpompen die hete en vochtige lucht verdrijven, terwijl ze koele frisse lucht aanzuigen. Het maakt tot 8x meer ademend en brengt u op de juiste temperatuur – voor perfect comfort. Het kussen ademt letterlijk als het kenmerkende OCTAvent ™ luchtsysteem maakt het natuurlijk 8x beter ademend. De open Octaspring®-structuur houdt je koeler, droger en comfortabeler, zelfs na langdurig gebruik.

Hypo-allergene Neotech-hoes
De Neotech-hoes is gemaakt van zacht aanvoelend, hi-tech materiaal dat wordt gebruikt in casual sportkleding. Natuurlijk hypo-allergeen, het is afneembaar en wasbaar op 30°C voor extra frisheid.

Onmiddellijke houdingcorrectie
Het maakt niet uit welke avonturen het leven je te bieden heeft, het OCTAsupport reiskussen biedt eersteklas comfort. Vermoeide en pijnlijke spieren verlichten door het OCTAflex buisondersteuningssysteem en de actieve balanskern.

Specificaties:
– Afmetingen: 30x30x12cm
– Hoes wasbaar op 30C
– Materiaal: katoen, koudschuim en traagschuim