Uitverkoop!

Sinji Smart Tuya Wifi Beveiligingscamera – Met Nachtzicht En Bewegingsdetec … €49.95

49.95

Sinji Smart Tuya Wifi Beveiligingscamera – Met Nachtzicht En Bewegingsdetec … – Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 8719323916210 Categorie: Tag:

Sinji Smart Tuya Wifi Beveiligingscamera – Met Nachtzicht En Bewegingsdetec … nu maar €49.95 bij Voordeelvanger.nl

Full HD 1080P-resolutie
Nachtzicht en bewegingsdetectie
Bediening via gratis app en via populaire apps als Hombli
Eenvoudige installatie via jouw wifi-netwerk (alleen 2,4 GHz)
Bediening via de gratis Smart Life / Tuya Smart-app (iOS en Android)
Bekijk live video’s
2-weg audiocommunicatie
Ontvang bewegingsdetectie meldingen
Specificaties
85 ° kijkhoek
Infrarood nachtzicht 20 m
Met RJ45 Ethernet-poort
Je gegevens blijven veilig en privé door de versleutelde verbinding
MicroSD-kaartsleuf (tot 128 GB, niet inbegrepen
Optionele cloudopslag (betaald)
Draait op het Tuya Smart-platform

Met een gerust hart je woning, garage of kantoor verlaten? Het kan als jij het allemaal door Sinji Smart Outdoor camera(‘s) laat bewaken. Zo blijft niets onopgemerkt!
Op afstand bedienbaar
Bedien deze beveiligingscamera op afstand met de gebruiksvriendelijke app en installeer hem via je wifi-netwerk of met een RJ45 Ethernet kabel. Met de gratis app bekijk je live video’s vanaf elke locatie (ook in het buitenland!) via je smartphone of tablet. De slimme camera werkt met alle iPhones en iPads) en Android (inclusief Samsung, Sony, Huawei, LG) smartphones en tablets. Installatie is heel eenvoudig omdat je de camera in slechts een paar seconden via je wifi netwerk op je telefoon of tablet aansluit.
Spreek en luister
Deze slimme beveiligingscamera heeft een ingebouwde microfoon en speaker (2-weg audio). Zo zie en hoor je alles wat er gebeurt en zelfs rechtstreeks praten met wie er voor de camera staat is mogelijk. Dankzij de gecodeerde verbinding tussen de camera en je telefoon blijven je gesprekken veilig en privé. Met het infrarood nachtzicht ziet de bewakingscamera alles in het donker tot 20 meter. De beveiligingscamera stuurt een push-melding naar je telefoon om je te informeren wanneer beweging wordt gedetecteerd. Via de melding zie je direct wat er aan de hand is.
Veilige gegevensopslag
De video’s kunnen worden opgeslagen op een microSD-kaart met een maximale capaciteit van 128 GB (niet inbegrepen). Het is ook mogelijk om video’s in de cloud op te slaan (betaalde dienst). De cloudopslag is beveiligd met een versleutelde verbinding, zodat je gegevens veilig en privé blijven.
Slimme functionaliteiten
Deze IP-camera draait op het innovatieve Tuya Smart platform. Je bedient de camera met de officiële Tuya Smart / Smart Life app, maar ook met apps van populaire merken zoals Hombli. Via de app maak je eenvoudig geautomatiseerde scenario’s, schema’s, timers en meer. Dankzij Tuya Smart technologie kun je de camera ook eenvoudig verbinden met andere “Powered by Tuya” producten.

Sinji Smart Tuya Wifi Beveiligingscamera – Met Nachtzicht En Bewegingsdetec … €49.95
49.95
Scroll naar boven