Uitverkoop!

Wenkbrauwbehandeling met Henna of wimperliftbehandeling in Oostwoud €13.95

13.95

Artikelnummer: b5c9e80ac841 Categorie: Tag:

Wenkbrauwbehandeling met Henna of wimperliftbehandeling in Oostwoud nu bij actievandedag.nl €13.95

Wat krijg je?

  • Behandeling bij Cheryl’s Beauty & Nails in Oostwoud, Noord-Holland

Keuze uit

  • Wenkbrauwbehandeling Henna: waxen, stylen en kleuren met Henna (45 min.)
  • Wimperliftbehandeling (45 min.)

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. Neem je voucher mee.
  • Reserveren: reserveer is verplicht. Volg de stappen op je voucher om je bezoek te reserveren. Je kan tot uiterlijk 48 uur van te voren je reservering verplaatsen via Cheryl’s Beauty & Nails.
  • Openingsdagen: op alle dagen geopend m.u.v. dinsdag, woensdag en zondag.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Cheryl’s Beauty & Nails

Toe aan een verwenmoment voor jezelf? Dan ben je bij Cheryl´s Beauty & Nails aan het juiste adres. De nagel- en beautystylist is inzetbaar voor verschillende behandelingen. Zo staat ze open voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakkundig advies. Plan snel je bezoek in en kom naar Oostwoud.

Wenkbrauwbehandeling Henna

De behandeling met Henna is tegenwoordig razendpopulair. De wenkbrauwen krijgen een waxbehandeling, worden gekleurd met henna en vervolgens gestyled. Voorafgaand aan de behandeling worden je wenkbrauwen uitgemeten zodat je gelijke wenkbrauwen krijgt die passen bij de vorm van je gezicht. Henna blijft 5 tot 10 dagen op de huid en 6 tot 8 weken op de haartjes zitten.

Wimperliftbehandeling

Een wimperliftbehandeling, ook wel bekend onder de naam Lash Volume Lifting, zorgt ervoor dat de wimper op een veilige en natuurlijke manier wordt gekruld. Deze behandeling zorgt voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Om het helemaal af te maken kun je de wimpers verven voor een prachtige, natuurlijke look. Het resultaat is 5 -7 weken zichtbaar.
Wenkbrauwbehandeling met Henna of wimperliftbehandeling in Oostwoud €13.95
13.95
Scroll naar boven